Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden:

Bestelling plaatsen

Om een bestelling te plaatsen bij PolishAholic heeft u geen account nodig.

 

Prijzen

Alle vermelde prijzen in de webwinkel zijn inclusief BTW, exclusief de verzendkosten. De verzendkosten worden bij het afrekenen weergegeven bij het totaal bedrag.

Speciale aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt.

 

Verzending

Bestellingen worden verzonden via brievenbus post of pakketpost van PostNL. Bestellingen worden altijd zorgvuldig verpakt en verstuurd.

Verzending  buitenland

Verzending naar België is mogelijk, mits er even contact wordt opgenomen met PolishAholic voor de bestelling (gewoon even mailen: info@polishaholic.nl). Verzending naar andere landen is helaas (nog) niet mogelijk.

Betalingsmogelijkheden

De betalingsmogelijkheden op PolishAholic zijn Ideal en Overboeken (internetbankieren).

Levering

PolishAholic streeft er naar een bestelling binnen 3 werkdagen te versturen. Wanneer er sprake is van vertraging van de bestelling (of indien een bestelling slechts gedeeltelijk compleet is) wordt er ten alle tijden direct contact opgenomen met de koper.

Verzendkosten zijn voor rekening van de koper en zijn vermeld in het totaalbedrag en op de factuur.

Retour

Retourneren van producten is helaas niet mogelijk, wegens hygiënische overwegingen.

Klachten

Klachten van een koper met betrekking tot het product/kwaliteit, levering, de bestelling of andere klachten zullen te allen tijde worden bekeken en behandeld door PolishAholic. U kunt voor een klacht emailen naar info@polishaholic.nl, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

 

Aansprakelijkheid

PolishAholic is niet aansprakelijk voor schade die de klant of een derde lijdt door het gebruik van producten geleverd door PolishAholic.

 

Uw persoonlijke gegevens

PolishAholic gaat ten alle tijden zorgvuldig om met privégegevens en zal deze nooit verstreken aan derden. Privégegevens worden enkel gebruikt voor afhandeling van de bestelling en – wanneer hier door de koper zelf voor gekozen is – voor het ontvangen van de nieuwsbrief.